lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, December 8, 2010

Aku Tak Bodoh!!


Haha..
tu r entry aku kali..
hari ini bersamaan 8 disember..
cik tenggiling keluar ngan angah fatin bersama akmal...
wah.. keluar ngan sepupu.. biasa r cik tenggiling tak suka keluar ngan kawan-kawan..
sebab kalau keluar ngan sepupu da comform mak aku sponsor.. so tak kuar r duit aku..
aku pown bersama-sama diaorang pergi ke JJ Seremban yang dihantar oleh pak long.. tengok wayang at TGV screen cinema..

kitaorang pown tengok citer 'Aku Tak Bodoh'.. serius.. pengalaman pertama aku tengok citer melayu at wayang.. sebelum ni ada gak r tengok citer malayu:'1957 Hati Melaya' tapi tu dapat tiket free r.. semua sepupu aku aku bawak tengok citer tu.. orang kata citer '1957 Hati Melaya' tu tak best.. tapi sebenarnya best giler.. masyuk.. sepupu aku terus dapat A sejarah pas tengok citer tu.. perh.. hebat seh..

sebenarnya aku nak citer pasal filem 'Aku Tak Bodoh' ni.. serius memang tak ramai tengok citer ni.. tapi serius best aw.. lawak kot.. keje aku ngan fatin ape lagi.. toilet.. sekejap je mesti pi toilet.. mana tak nyer air sorang satu large plus ngan aircond yang sejuk beku tu.. perh...

aku sebenarnya nak mengolah citer ni... tapi tak tau nak cakap apa.. best aw.. jom ramai-ramai pi tengok..

citer dye mengenai anak yang boring ngan ibu bapa diaorg.. so sesiapa yang rse da gatal nak sgt nak kawin tengok r citer tu sebab tengok sama ada kita da layak jadi parents ke belum..
P/s: dalam wayang tu kan gelap.. jangan r wat benda tak senonoh.. nanti karang ada yang aku sepak terajang..

2 comments:

Tebolang said...

weiiiiii
tengok cerita yang tak ada standard

next time.....tido je dalam pawagam

tenggiling said...

hahaha...
citer melayu je yg ada pd hari rabu...

next time pak lang lar belanja..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...