lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, May 9, 2011

mak senyum-senyum

hari ni mak senyum-senyum..


nak tau nape??


sebab anak dia dapat hadiah bai...


ahaks..


hehe..


ari ni ari isnin..


bese r kalau hari isnin mesti r ade perhimpunan yang sungguh lama sampai nak tercabut kaki.. over sangat ke perbandingan dia??


ops. I hope not bebeh..


ari ni aku dapat dua hadiah-one is for cs and the other one is for essay writing competion..


seriously aku tak tau pown aku menang..


sebab masa time beratur tu aku duduk belakang..


bese r bila dok belakang mesti r nak pot pet pot pet kan..


ahaks..


kantoi plak..


maafkan saya PK KOKO..ehehehe..


ambik hadiah depan mak..


perh mak bangga kot..


then...


tepat


pukul 2.40 petang..


loceng balik pown berbunyi..


yeah.. balik.. nak on9..


dari jauh.. taklah jauh mana pown kat pejabat sekolah je kot..


tak r sampai nz lg..


aku nampak mak aku pegang bunga..


what bunga??


yes.. flower...


masa aku nampak bunga tu aku hanya mampu cakap....


OMG..


dup dap..dup dap...


nak tau gak spe yang bg bunga tu..


jeng..jeng..jeng..


my dear dear sister from nz...ehehe..
specially for my dear mother in conjuction of Mothers day..



~jom kita skodeng bunga tu ekh~













p/s: amacam cantik tak bunga tu.. oleh kerana aku takde duit lagi..ai maklum r student so aku juz bg senyuman je r.. cukup tak agak-agak??



3 comments:

Tebolang said...

beautiful flowers...i like it

cik gagento said...

mesti r beautiful..
tgk r spe yg bg..

cik gagento said...

hehehe..
thank you pak lang...
tak beli pape untuk aunty ke sempena mothers day?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...