lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, June 10, 2011

~bila kami menjumpai CANTERBURRY~

first of all.. kalau korang fanatik dengan canterburry ni.. sila baca dengan ok yer.. tak mau ade adengan emo-emo..jangan ada yang sampai meleleh air mata sudah..


CANTERBURRY.. aku tau mesti korang tak tau apa benda nikan.. ok.. canterburry ni sebenarnya jenama baju yang terkenal.. kalau korang main rugby, mungkin korang tau sebab korang akan pakai baju canter ni..



apabila kami menjumpai CANTERBURRY di NEW ZEALAND.. masing-masing mata da start terpaku melihat baju-baju yang super duper mahal kat Malaysia ni.. kat sana pown still mahal gak.. tapi itupun kalau korang convert ngan Ringgit Malaysia r ekh...


kedai Canterburry ni kat New Zealand banyak je.. yang sempat aku terjah adalah di Wellington dengan Queenstown... yeah.. memang shopping habis r... kebetulan time kitaorang pergi adalah Queens birthday so dapat r discount...

korang tau tak baju jersi 'ugly'?? ok kalau korang tak tau sila abaikan kerana ia boleh mendatangkan kesan yang amat merbahaya... ada mamat ni dia borong banyak kot baju jersi tu.. semua nyer untuk dia.. biar r kan da duit dia... aku hanya beli beg dan baju canterburry jew...

jom kita dok usha-usha picture yang sempat aku ambik...


-gambar yang kat bawah ni diambil di wellington-




~in front of the shop~



~aku diapit oleh lebah juling dan shah kuda~


~i love that pink hat~
~terlalu excited~



~terasa mau borong jew~


-gambar yang kat bawah ni dekat Queenstown-


~jelous tak??~

~yeay.. both of us get our 3c~


~selamba je~


p/s: kalau korang tengok citer impak maksima cuba tengok baju eizlan yusof ngan awal ashaari.. diaorg pakai baju canterburry tu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...