lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, July 28, 2011

~incoming puasa~

aku rasa title macam tak berapa nak kena je..
patutnya title aku berbunyi cam gini 'incoming Ramadhan'. hah, baru kena.. kalau puasa tak berapa nak kena sangat coz kalau puasa bila-bila kita boleh puasa.. example puasa sunat hari khamis, puasa 6, puasa ganti, puasa naza and lots more puasa...
sebagai mana yang kita tahu, next week bersamaan 1.ogos.2011./ 1 ramadhan..
semua umat Islam didunia akan menyambut bulan puasa..
dan bagi aku and frenz pula akan menghadapi exam.. redha je la..
hatiku menjerit takmau....tak ready lagi.. aisyah oi.. kau memang tak pernah nak ready..
what to do..
as a student we have to face it right..
haha...

erk.. sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma tak lama lagi, apa kata kita pakat ramai-ramai buat enesiatif sendiri untuk kita berubah seperti apa yang diperkatakan oleh abang Anwar Hadi dan Abang Aiman Azlan, blogger yang aku salute habis la kat diaorang ni.. overseas student tu... pandai plus hensem..muahaha..

english version:

malay version:

p/s:which one is your choice?? both are great right??

7 comments:

Atika Zainal said...

I love the english version :D
tapi dua2 the best hehe

Nur Hafizah (Fiza) said...

aww!! 2 2 i suke laa. hehe.. :)

cik tenggiling said...

haha.. tgk r spe yg buat.. boypren aku tu..

nadzirah harizdan said...

perasan yoppp... tink!!! hahaah! klaka laa...

cik tenggiling said...

haha... diorg ni mmg kelakar..

Nur Hafizah (Fiza) said...

err.. boyfren aisyah?? hehe. x tau puh. hoho.. :)

cik tenggiling said...

btul r.. anwar hadi sy gf awk kan??
anwar hadi: iyew..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...