lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, July 20, 2011

my first parliment visit

-me wit my brother-

ok.. sebagaimana yang kita tahu parliment dekat mesia ni orang biasa takleh masuk kan..
jadi.. my first time perliment visit was at New Zealand which is call as the 'Beehive'.. second time for my parents.. akak aku plak hari-hari.. sangat jeles ok..
why it is call as 'beehive'?
ini disebabkan oleh reka bentuknya yang seakan-akan 'beehive'..
korang bukan sahaja dapat jalan-jalan dekat kawasan parliment tu malah korang boleh masuk ke dalam parliment tu.. bukan setakat masuk malah anda boleh menghadiri persidangan jugak.. cool huh??
anyway dekat parliment tu ada tulis nama mesia.. bangga disitu..haha...

bagunnan ini juga digunakan untuk student mesia ambik gambar then hantar kat newspaper sempena salam perantauan.. kalau korang tak caya, korang boleh beli newspaper bln pose ni.. bln pose pun tak lama lagi ni.. then mesti ada je mesia student ambik gambar kat 'beehive' ni..
-me wit my family-
-bersama ibunda tercinta-
-terasa macam VIP r plak-

p/s: entry ni ditulis semasa demam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...