lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, July 15, 2011

$ seronoknya diaorang ni shopping $

mesti korang pelik..
siapa yang shopping..
siapa lagi kalau bukan aku and the band...
yeah...
ni cerita masa kitaorang pergi briscoes...
bricoes ni macam jual pinggan,sudu.........
as korang tau, beza duit malaysia dengan nz adalah 2.5 until 2 point something
jadi kita macam kecut perut gak r nak shopping...
tapi tak jugak bagi abang dengan mak aku..
ehehehe...

have you ever heard about noritake??
ok kalau korang tak pernah dengar, sekarang jugak korang kena pergi sogo..
jenama ni seriously mahal giler...
tak tercapai dek akalku...
mak aku dah beli tahun lepas, jadi tahun ni tak beli lagi r..beli benda lain...
abang aku beli dua kotak terus...

pernah dengan pinggan jenama correl???
alar yang ada kat langkawi tu...
mak aku beli dua kotak same with my bro..
ramai yang pelik asal beli sedangkan kat sini pun ada..
kat sana totally murah sangat-sangat...
akak aku yang duduk sana memang dia dah beli awal-awal da...

jom kita usha-usha macam mana kitaorang shopping...

shah kuda with its noritaker

time to pay

rehat jap

yeah... jom beli pinggan
rasa macam sharko lar pulak..

p/s:aku hanya shopping biasa-biasa je...

1 comment:

Al-Azrul Iqmim said...

flw me bck bro :)
http://mimque.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...