lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Saturday, August 13, 2011

Kot Putih


siapa pernah dengar pasal buku 'Kot Putih'?
buku 'Kot Putih' ini adalah hasil tangan pelajar-pelajar Malaysia yang menuntut di Jordon dalam bidang perubatan. bangga disitu. buku ini telah berjaya menyuntik semangat aku untuk belajar dengan bersungguh-sungguh. kalau sebelum ni asyik nak nanyi lagu lazy song sekarang tidak lagi. haha.

buku ni aku da tau since tahun lepas. aku tahu pun melalui Ajleen. siapakah Ajleen?? sila abaikan soalan itu. dia yang start perkenalkan buku tu dengan aku. bila aku tanya camne nak beli dia senyap je. ceh. dah syok citer ngan aku then boleh pulak dia senyap. alasan yang dia berikan ialah 'cik tenggiling, awak tu dah nak exam'. ok fine.. jawapan yang masuk dek akal..
then suddenly this year.. she came back to Malaysia and jeng..jeng..jeng.. she bought me that book.. aw... sangat terharu.. 'cik tenggiling, this book especially for u taw.. for your excellant result'. wah.. terharu sangat-sangat...

bagi sesiapa yang ingin mendapatkan buku ni.. sad to say.. aku tak tau nak beli kat mana.. really sorry..

apa pendapat anda mengenai kulit buku tersebut??
bagi aku lelaki tu hensem, pandai and a will be doctor.. sangat berharap that my future hubby will be like that..haha.. da mula da mengarut..
.. daripada mengharapkan orang yang tak tentu lagi baik kita usaha menjadi yang terbaik dulu..

6 comments:

Hajar Zain said...

Nak jugak!! Belikan satu :)

cik tenggiling said...

aik.. kak cik pun tak tau nak beli kat mne..

nur said...

amboi,,untung la dpat percuma.
aku nie xde sape pun nak bg adiah percuma.haha

cik tenggiling said...

alhamdulilah.. rezeki bulan ramadhan kot..

nur said...

alhamdulillah...rezeki

cik tenggiling said...

yeah. cyg dye.. tetibe tergediks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...