lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, August 31, 2011

Raya.. Raya.. Raya..

ALHAMDULILAH.. raya datang lagi dan yang lagi penting, aku diberi peluang untuk meraikannya.. poyo tak ayat aku?? 'poyo sangat-sangat'.. ok fine, aku memang poyo.. nak buat macam mane..ahaks.. okie-okie.. aku tak nak berceramah panjang coz aku masih lagi dalam mood raya..lets make the picture do the talk..haa...

1 syawal: warna pink (tak rancang pun nak pakai pink, skali sama lak ngan kazen aku)


2 Syawal: warna peach oren(kain kotak-kotak, I like)



akibat terlalu penat, berjalan-jalan round satu kampung, ceh banyak giler miss nyamuk yang bagi love bit kat aku

apa yang aku tengok tu?? cer teka..

tak boleh lompat tinggi-tinggi..ai maklum r pakai baju kurung

akak cun kita yang chumil

ssshhhhhh.... diam.. akak kita ni nak SPM, jadi kena la study..

p/s: ditulis dalam keadaan sakit perut..uhuuhu...

7 comments:

al_hakim said...

raya sakan...=P

cik tenggiling said...

hehe..bese2 je..

hira said...

selamat hari raya dik! jangan lupa study, spm dah nak dekat. hehe :D

nak tegur sikit, boleh?

1) adik perlu letak follower di atas supaya memudahkan orang lain untuk follow blog ni. bila letak dekat bawah, orang tak perasan. akak pun cari tadi mana adik punya kotak follower.

2) buat pop-up comment. senang pengunjung nak komen. jimat masa.

3) buang word verification. contoh, kalau adik blog walking blog orang lain, dan kesemua blog tu ada word verification, sakit hati tak? naya tau nak taip satu-satu. kalau pendek tak apa. ni panjang =____=

just do some renovation on your blog, ok? jangan terasa pula. akak nak membantu adik dalam dunia blog ni :)

de lebah juling said...

ehem2.. cntik baju..

cik tenggiling said...

Hira: thanx 4 da teguran.. really appreciate it..

lebah: weh spe plak yg hack blog aku lg stu ni?

alif haris said...

hehe .. byk gamba raya ye :)

selamat hari raya.. rasanya blom terlmbat nk wish kan hehe

Anonymous said...

selamat hari raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...