lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, September 14, 2011

Kapiti

hari ni aku nak cakap pasal ice krim yang famous kat NZ iaitu Kapiti.. kalau dekat Malaysia aku tergila-gilakan Baskin Robin tapi dekat NZ I'm searching for Kapiti. erk, apa reaction korang apabila tengah sejuk-sejuk waktu winter ada orang makan ice krim?? mesti korang pikir orang tu merengkan. yelah tengah waktu sejuk-sejuk boleh pulak dia makan ice krim. tapi tolonglah jangan pikir aku mereng sebab aku memang suka makan ice krim. so what? actually Kapiti ni selalu sponsor ice krim for any rugby occasion.. dapat free wo..

Kapiti ni nama one of the island dekat NZ. this one paling aku suka sebab dia unik sikit. slalunyer kita nampak black choc je kan, yang ni dia guna white choc.



p/s: makan ice krim time pakai braces sangat best.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...