lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, September 28, 2011

Manyaknyer hadiah

perh, tajuk entry totally rosak tatabahasa betul lah. ehehe. I'm sorry. saja suka-suka buat ayat manja. instead of banyaknya hadiah jadi manyaknya hadiah. tapi kalau Irdina cakap macam tu aku percaya coz diakan baby. baby kan pelat. ekh Irdina boleh bercakap ke? haha. dah confirm la Irdina takleh cakap coz dia baru seminggu. yang dia tahu hanyalah melalak je.

okie cik tenggiling, enough of being bergulung-gulung. mesti korang pelik kenapa banyak sangat hadiah ni. hadiah daripada peminat ke? eeiuuww, cik tenggiling kau bukannyer #retis pun orang nak bagi hadiah. muahaha. actually, last friday merupakan last day for my mama dekat sekolah lama beliau. kini beliau telah berpindah ke sekolah baru kerana kenaikan pangkat. chewah. bangga sekejap. sob. sob. walaupun baru 1 tahun lebih my mama dekat sekolah tu namun hadiah yang di dapat. walla.. terbaik wok. ahaha. jom kita usha hadiah-hadiah yang didapat oleh my mama.


thanx kepada yang sudi bagi hadiah. luv u alls.

hadiah lagi

hadiah khas dari Korea. yezza. hebat.
larat ke nak bukak hadiah tu nanti. fuh, ayat poyo ni.


wow, handbag
jam tangan dari ALBA
jam ni jadi milik aku.muahah..
haish, bila tengok hadiah-hadiah ni semua terasa pulak nak jadi cikgu. ehehe. jadi cikgu nanti dapat banyak hadiah especially masa hari guru. okie guys thats all for today. aimaklumlah orang sakit mata takleh duduk lama-lama depan lappy.

p/s: ditulis dengan mata yang merah menyala bak cik ponti. orang tengok pun lari. ok terlebih sudah.

2 comments:

Manan Qayyim said...

semoga mama mu terus menabur bakti desekolah baru...

Manan Qayyim
Rakan Blogger

cik tenggiling said...

terima kasih @manan qayyim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...