lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, September 9, 2011

Rugby World Cup

as we all know, this year New Zealand will be the organizer for Rugby World Cup and the game start yesterday.oleh kerana harga tiket yang terlalu mahal jadi aku juz tengok dekat astro je la.

actually since tahun lepas lagi diaorang dah buat persediaan Rugby World Cup. Hebat kan. even diorang pun buat showcase pasal Rugby World Cup ni. aku pun pergi gak showcase Rugby World Cup ni.itu pun secara tidak sengaja semasa aku pergi ke Queenstown. showcase dia berbentuk 3D. dimana kita boleh tengok pasukan diorang: 'all black' beraksi. perh serius macam live.
sebelum masuk, kita bergambar dulu ye..
ini dia semasa tengok 3D.. muka aku bulat nyer..
okey..sangat berpuas hati..

p/s: korang sokong pasukan mana??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...