lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Tuesday, September 27, 2011

Sakit Mata

Tenggiling sakit mata.
hah? tenggiling sakit mata??
bukan tenggiling tu yang sakit mata tapi tenggiling ni haa.
erk, rasanya perh sakit kot.
bukan sakit tapi gatal,
asyik rasa nak garu-garu je.. hehe..
oleh kerana the exam around the corner and aku masih lagi mengatal nak online..hehe. oleh kerana my mama dah tak sanggup tengok anak dia mata merah and membengak so my mama hantar cik tenggiling ke KPJ. huh, sampai pergi hospital gitu. ehehe.. over je kan. ahaha. padahal aku sakit mata je. kenapa tak percaya ke, aku gi hospital? jom usha gambar dekat bawah.

plastic beg KPJ. masih lagi tak cukup avidence ni. ok next picture please.

ubat titis.

ubat makan.








p/s: cukup tak avidence aku ni? masih lagi tak percaya? lu pikirlah sendiri. yezza
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...