lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, September 22, 2011

Welcome To The World

YAHOO! mood aku sekarang sangat-sangat la happy kerana mendapat adik sedara yang baru.. ehehe.. baby tu lahir pada 21 september 2011 di salah sebuah hospital di Subang. which hospital, I dunno la coz tak sempat nak update tempat dia pulak. ehehe.. anyway, congrats to both my uncle and aunty. beza antara baby ni dengan abang dia ialah 14 tahun.erk, dengar desas desus yang uncle aku nak letak nama dia Nur Irdina. amacam sedap tak?

disini akak tenggiling nak wish 'Selamat Melihat Dunia Sayang'. Jadilah orang yang berguna demi bangsa dan agama. chewah, ayat akak tenggiling ni..ehehe..
inilah dia puteri baru uncle and aunty ku. ehehe.. amacam chumil tak? ni gambar dia masa baru lahir.

p/s: dah lama tak pegang baby.ehehe..

2 comments:

HUGODEXTER said...

comel... hehehe

cik tenggiling said...

spe yg chumil?? cik tenggiling ke?? ehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...