lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, October 31, 2011

5 Hadiah Yang Patut Diberikan Kepada Perempuan

today aku nak share dengan korang hadiah apa yang patut korang belikan untukkan seorang perempuan. tak kisahlah dia tu mother, sister, aunty, teacher, lovers, friends and what so ever. here are some tips that may be useful.
things that you should buy:

1)Bunga or Flower
sebagai example bagi la a bouquet of flower macam dekat atas ni. confirm la siapa yang dapat tu memang orang yang bertuah. ceh.ceh. hehe. as you know, girls love flower so much, even thought dia tak suka tanam bunga. sebab bila dia dapat bunga tu dia rasa dihargai.

2) teddy bear
ni siapa yang dapat teddy bear memang bertuah kot. boleh kena histeria siapa yang dapatnya. hehe.

3) Novel
okie. aku sangat suka kepada sesiapa yang memberikan aku novel. hehe. novel pun hadiah yang sangat sesuai untuk dijadikan hadiah.

4)baju kurung
baju kurung?? hurm. sweet apa. sesuai untuk dijadikan hadiah. aku pernah je dapat hadiah baju kurung.hehe.. terpaksa ambik gambar akak aku ni.

5) perfume.
hehe. ni agak sesuai la. tapi girls sangat sensitif okie. takut nanti bila korang bagi dia perfume, dia ingat korang kutuk bau badan dia.. ahha.. so part bagi perfume tu kena pikir betul-betul ye.

okie. enough for now.. penat sudah.. haha.. bubye..

6 comments:

Farhana Jafri said...

xprnah lg spat org yg brmurah hati bg teddybear.. hek3.. bgi bntal comel ade la.. :D

cik tenggiling said...

haha.. x pe nti ada la yg bg teddy bear kat awk ye..ehe..

amirnawawi said...

Kalau saya prefer hadiah makanan jer.. boleh jugk makan2..hehe3

cik tenggiling said...

haha... boleh kot... nti sy buat entry psl hadiah untuk lelaki pulak ye..hee..

laoshi' asraf isa said...

berkesan ke tips ni?huhu...

bg perfume la..wakakaka...

cik tenggiling said...

haha.. berkesan kot.. ni base on experience..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...