lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, October 13, 2011

Coach New Perfume




okie. today I wanna to talk about coach.. bukan coach rugby la, ni coach yang branded things tu. hasil daripada pencarian pak cik google mendapati bahawa bau coach ini sangat wangi. based on pencarian aku ni, diorang kata coach tu bau dia wangi macam poppy flower. seriously for the first time aku baru tau yang poppy flower tu wujud. aish. tak up to date betul kan aku ni. ish. ish. yelah yang aku tau 'pokok popi' tu jela yang famous orang buat dadah.

"Chic. Vibrant. Whimsical. Poppy Flower mixes bright fruits with soft florals to capture the romantic side of the Coach Poppy attitude. Sparkling notes of citrus, lychee and cassis blend with water lily and jasmine petals to create an airy, lighthearted fragrance." dekat rambut pun boleh letak minyak wangi..

done for today. esok ada exam. berblog sekadar lepaskan stress..chewah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...