lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Saturday, October 8, 2011

Hantu Rabbit

apa perasaan korang apabila korang bukak tingkap then suddenly nampak a group of rabbit dekat halaman belakang rumah korang, padahal korang tak bela rabbit pun. apa yang korang buat?

a: kalau saya, saya akan pergi dekat rabbit tersebut dan cium dia.
b: tendang rabbit tu.
c: cabut lari, tutup tingkat then terus tidur (sebab ingatkan hantu rabbit tadi).

which one is your answer? sila jawab dalam kertas OMR..hehe.. walauapa pun jawapan korang, tindakan yang aku lakukan takde pun dalam senarai jawapan. masa aku nampak rabbit tu dengan penuh excitednyer aku capai DSLR aku dan berlari menuju ke halaman belakang rumah. cara aku dah macam anak dara nak lari dari rumah je. hehe. oleh kerana aku ni one of the die hard fans of rabbit so dengan terujanya aku mengsnap gambar rabbit-rabbit tersebut. tengah syok-syok snap gambar tetibe terdengar ada orang nyanyi "dia mana dia anak rabbit saya". perh, cuak giler time tu kot. hantu ke? erk tak tau la. tapi yang hebatnya sepatutnya lagu tu berbunyi macam gini. "dimana dia anak kambing saya". perh, hantu pun pandai gubah lagu ni. after this boleh la jadi komposer terkenal. apa-apa pun saksikanlah gambar yang telah disnap oleh hantu ekh salah.. gambar yang disnap oleh cik tenggiling..



acara melantak beramai-ramai sudah bermula. yum yum. sedapnyer.

ops. cik tenggiling ambik gambar aku la. kena posing cantik-cantik ni. peace.

cantik tak mata I? merah gitu. ala-ala mata kak tenggiling yang tengah suffer from sakit mata. ni effect aku dapat daripada dia la.
tenggiling bergulung: cis, tak guna nyer arnab, dia salahkan aku pulak.

I nak lari. alamak. gambar I telah disnap pulak. tak sempat nak lari.
tudia.. part belakang arnab. aik. kontot je tail rabbit ni.
jalan-jalan cari makan bersama Cik Rabbit
hye awak. apa khabar?
I love you, do you love me? aish gatalnyer.ahaha..

ops.. censor.. they were kissing each other.. 18sx btul la..yang bawah 18 tahun jangan tengok ye. sila tutup mata anda.

korang mesti ingat kambing je yang buat hal nak lari. tapi arnab ni pun ada ura-ura nak larikan diri juga. lantak korang la wahai cik rabbit sekalian.


arnab putih(betina): awak, saya rasa saya nak lari tinggalkan awak la
arnab hitan (jantan): lari la. ada aku kesah.
arnab putih (betina): sampai hati awak buat saya macam gini. sekarang jugak saya lari
arnab hitam (jantan): bye bye and please don't come back ye. menyampah I tengok you.muahaha..

tinggallah arnab itu bersendirian setelah ditinggalkan isterinya yang tak tercinta.

p/s: dah lama tak online. ehee..

3 comments:

Anonymous said...

wah.. comelnyer arnab tu..

baca dan senyum said...

saya ada bela arnab, sepasang. seko nama yougie & seko lagi yougurt ^.^

cik tenggiling said...

wah cutenyer nama.. ehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...