lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, October 27, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS




tadi semasa berblog-walking. aku terjumpa dengan satu kempen ni. kempen ni ala-ala macam kempen memerangi dengi la.hehe. tajuk kempen itu ialah JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS.kempen macam ni sangat penting untuk menjadikan korang famous macam famous amos.hehe. sodap tu. kalau korang nak join sila tekan disini. jangan tekan banner tu sebab aku tak link kan. hehe. sobab tak reti. yolah. aku baru je berjinak-jinak dengan dunia blog ni, so masih junior lagi la.hehe. if u are intrested with my blog yang ontah papo ni, follow je la. saya baik k.. tak makan orang pun. hehe.

oleh kerana aku sakit tekak, jadi sampai disini sahajalah coretan ku buat kali ni.bubye...

16 comments:

mieraS said...

bgus program nie ;) hehe

madammondoq said...

eh.. ada jugak kempen camni ek? nice2!!

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

pinkyanie said...

hye dear...sy dr kempen yg sama juga...don't forget to follow me at www.cute-ninie.blogspot.com yaa...thanks dear...

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

hai..i da follow blog u..sila la follow blog i plak k..dari kempen yg samer..TQ

http://alkhattabbatik.blogspot.com

shy princessha said...

salam perkenaln...
dtg jenguk dan follow sini...=)

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

cik tenggiling said...

thanx korang 4 all your support... hee... nti bila2 sy free sy follow korang blik ye..

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama ...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

sieyla alissa said...

dah follow cni~feel free to follow me back ya?

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

DAIRI FARISHA said...

Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...