lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, October 26, 2011

Kad Hari Jadi Buat Ibu Tercinta

hari tu postmen datang rumah aku. huh? perlu ke cerita part tu. macam first time pulak hincik postmen datang rumah ye dak? hehe. suddenly he gave me a big letter. totally big and he ask me to sign. perh. terasa macam famous pulak. haha. serious bajet retis. kuang..kuang..kuang.. ok enough mengarut.
can u guess what inside the letter?

Ahmad: KAK CT, aku nak guess.
AKU: silakan. do your best ha.
Ahmad: dalam tu ada kad betul tak.
AKU: haha.. totally the bagus la sangkaan kau tu. very the ansangkarabel. hehe. I will give you five stars.
Ahmad: ala, setakat five stars apa kejadahnya. bagi la PSP ke. tak pun IPAD.
AKU: ala setakat soalan guess macam tu, baby baru lahir pun boleh jawab ma...

okie..back to the topic. when I got the letter, aku the penuh excited pun membuka letter tersebut. tak malu betul la aku ni. that letter is for my mother not for me. hehe. tapi tangan tu gatal je nak bukak. yela, that letter macam special sikit coz it was send by my sister using air mail. bila bukak je...jeng..jeng..jeng.. terkeluarlah kad hari jadi yang superb bosar. then aku pelik, setahu aku bufday mak aku last month, macam mana pulak bulan ni yang dapat. hish. bila aku belek-belek kad tu. the card was send one week before my mother pun bufday but dapat this month. perh. sangat lama tu. kad dari NZ ke Mesia mengambil masa selama 1 bulan untuk sampai. perh.. pape pun jom kita mengusha kad tersebut.. silakan..

hamek kau siap ada gambar lagi
dapat baca tak?

p/s: hari ni cuti lagi..oh yeah..

4 comments:

al_hakim said...

nak bajet artis jugak ea..haha

Hans said...

mak aih...lambatnya sampai....

cik tenggiling said...

al_hakim: ekh,mestilah kne bajet artis.

cik tenggiling said...

hans: sgt2 lambat..mcm kura2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...