lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Sunday, November 13, 2011

Good Luck SPM Candidates


disini saya Cik Tenggiling Bergulung ingin mengucapkan the best of luck to all SPM candidates 2011. hehe. I'm pretty sure some of the candidate tak dapat nak melelapkan mata. just be cool k. saya juga nak wish the best of good luck to both my angah, that will seat for SPM.

the first angah: Angah AFiq
budak INTERPOL ni.. hehe.. intergrasi jempol. ex-boy MTD (tak perlu cerita kenapa jadi ex-boy)..esok ambik 9 subjek.. aku menang sebab aku ambil 10 subjek (ceh poyo) haha.. Angah, do the best k.. kalau along dia dapat 9A insyaALLAH angah will dapat 9 At.. AMIN.. langkah kaki kamu esok diiringi doa kami..

the second angah: Angah Fatin
go angah, aja-aja fighting.. budak SHAMS ni.. dah confirm la ambil 11 subjek. insyaALLAH kamu boleh punyer.. 11 At insyaALLAH...kalahkan Angah Afiq..hehe.. insyaALLAH both will get straight A plus-plus..

if this year korang ambik SPM, next year is my turn.. huhu.. 10 subjek tu.. alamak..huhu.. takut...

p/s: langkah kaki kanan esok guys.

6 comments:

al_hakim said...

gud luck untuk semua..adik sy pun amek spm tahun ni

ashrof said...

ex-boy??.....ex akk ar tuh!!hahahah

cik tenggiling said...

hakim: gud luck utk adik awk
asyraf: tu bkn bf akq la dik oi.. tu abg sepupu akq.. haish ko ni..babap karang...

♥Lady Ainaa♥ said...

DO DE BEST JUGA kat ur angah ek...and to all candidates 2011...heheheheheh

Rose said...

selamat menjawab soalan

cik tenggiling said...

thanx lady ainaa...
rose: slmt mnjwb soalan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...