lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, November 18, 2011

Hairudin Omar Datang Sekolah Aku

As we all know, tadi merupakan last day of school.. yahoo!! but Aisyah do remember that next year you will seat for SPM..oh man.. cepat je masa berlalu. rasa macam baru semalam je dapat result PMR. nangis-nangis, peluk-peluk.. then suddenly kena menghadapi exam yang besar lagi.dugaan.dugaan. hehe. tapi I got a BIG news for all of you. tadi Hairudin Omar or also known as Hai-O came to my school. hebat tak? kalau haritu Hana Tajima datang my school, harini Hai-O pulak..hehe.
ekh, sebelum aku melalut lagi, aku nak tanya korang ni. kenal tak siapa Hai-O ni??
what tak kenal?? very the old skul la you guys ni. dia merupakan pemain bola sepak Negeri Sembilan but he is not orang Nogori, dia orang Ganu Kita. dia sangat famous kerana selalu menjaringkan gol. oh yeah. sangat awsome. hehe. jom usha gambar Hai-O Hai-O tengah membaca apa entah. cikgu pulak tengah control macho..cikgu takyah control macho sebab cikgu memang dah macho..hehe..
aku dah cair saat terpandang Hai-O..chewah
Hai-O: hye, adik-adik REDZA
Hai-O sedang menjawab soalan yang dikemukakan oleh para pelajar
smile Hai-O.. smile..hehe..
terima kasih bang..
erk, dik thanx sebab sudi jadi model for the day..hehe.. adik ni menang juara futsal..hebat tu..

kesimpulannya ialah Hai-O sangat sporting..hehe..tak sombong.. today for the first time baru aku tahu yang Tengku Qayyum tu bekas budak sekolah aku..hehe..nampak sangat tak up to date ye.. sorry gambar tak beberapa nak jelas sebab cilok orang lain punyer gambar. aku malas nak bawak DISELAR..haha..

p/s: Hai-O datang la lagi ye..hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...