lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, November 7, 2011

Hana Tajima Datang Sekolah Aku

jeles tak bila korang baca entry aku tu? sila lah jeles ok. mesti korang pelik, apa kejadahnya Hana Tajima datang sekolah aku. takkan nak ajar pakai shawl kot. haha. actually Hana Tajima datang nak main bola tampar dengan kengkawan aku. Hana Tajima datang sekolah aku semata-mata nak main bola tampar, hebat kan.haha.. promote sekolah sendiri nampak. sila tengok gambar dekat bawah ni dulu, then baru anda tahu. hehe.
apasal pulak Hana Tajima ni pakai baju melayu. siap dengan name tag plus lencana sekolah.curious pulak aku.
hamboi tangan Hana Tajima, lentik habis.
peace semua. Saya Hana Tajima
cantik tak shawl saya? ekh, kenapa pulak Hana Tajima pakai samping sekolah aku??
abang baju biru: bangga giler aku dapat ambik gambar dengan retis.
Hana Tajima: you untung tau, bukan senang nak ambik gambar dengan I. hanya orang tertentu saja k..
Kami sayang Hana Tajima. peace.

haha. actually, itu bukanlah Hana Tajima but Amza Tajima. mesti korang bengang kan..hehe.. sorry ye..
p/s: credit picture by Khairun Nadzirah and the model is Amza Zahid.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...