lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, November 14, 2011

My Face On Tudung Express

seriously aku memang tak suka pakai tudung express.. asal pulak?? sebab bibik aku pakai tudung ni. huh, seriously bibik aku pandai bergaya.. chewah. totally. tarak tipu punyer. the other reason is my face look like 'mak cik' if I were this kind of hijab, so sebagai cara tak nak bagi muka nampak macam mak cik, I just decided to wear 'tudung bawal'. hah? tudung bawal, yes tudung bawal. very the old school kan. but biarlah. so of my fren even suggest me pakai selendang. haha. tahun lepas je aku pakai, then back to normal again. tak minat la pakai shawl ni. then tetibe my friend suggest me pakai this tudung express, then she said my face look ok.. very the ok wearing this kind of hijab. comel lagi.. huhu.. so which one is okey?

my face wearing tudung bawal.
taraaa,.. the new generation.. tudung express...

mana lagi hokie??

2 comments:

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

dua dua pun okayy :)
But sye prefer Tudung Bawal :D

cik tenggiling said...

owh ekh..hehe... thanx bebeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...