lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, November 4, 2011

Perkahwinan Ala Tentera Yang Totally Awsome

tadi as masa aku tengah berpagebuk, tetibe aku terlihat satu status ni 'Alangkah bestnyer kalau aku kahwin dengan tentera'. woot..woot.. hamboi..dahsyatnya status mu. bila difikir-fikirkan balik, now I know why she want to marry with military officer. just look at picture below and try to ambik some feeling jiwang-jiwang sikit.
family belah pengantin perempuan. tema colour family belah pengantin perempuan berwarna hijau. I like.
ni pula family belah pengantin lelaki. tema colour pink or red, but I am so suspicious with Adik Hakim (budak lelaki that wearing green baju melayu), dia ni family belah mana? huhu.. terconfius sekejap. sabor jelah. cuba cari dimanakah aku? haha. oleh sebab aku terlalu humble, my picture tarak nampak la pulak.. haish. sodih.sodih. sabor jelah.
acara berjalan tanpa henti..hehe.. no lah.. ni acara berjalan di bawah pedang. macam dalam fairy tale la pulak kan.. hebat..hebat..
segak nyer pengantin. perh, siap dengan bagpipe lagi. ala-ala dekat scotland. muahaha, padahal dekat Shah Alam je.
makanan atas meja pengantin tu nampak sodap. rasa nak je ambik satu. haha.. tak beradab kan..hee..
ni dia, masa acara memotong cake. perh, cake pandan you.. very the sedap. haha.. the cake look awsome just like the bride..
ramai nyer yang ambik gambar pengantin. cuba teka mana aku? hehe. aku still sat steel dekat atas kerusi sambil layan makanan yang very the sedap. sedap hingga menjelit jari. uish, tipu la tu.. aku guna fork and spoon kot. bajet gler..
what are they doing? I also dunno. takde abang askar la kat sini yang boleh terangkan apa yang diorang tengah buat.
somewhere in Shah Alam. dia are doing some snap shoot..
uish, berderet pangkat. mintak satu boleh? hehe.
this is my beautiful aunty, her name is Herlina binti Yahya. status: already taken by my uncle.haha.
picture credit to Top Cat for the totally awsome picture..
the flower is very sangat the lawa.. haha..

k. bai for now..

4 comments:

shafiqabdshukor said...

dulu pernah tengok member kawin macm ni...
kahwin bawah pedang..
member tu dak palapes

cik tenggiling said...

haha..ni bukan bdk palapes td berlapis2..heee..

Eva Molan said...

Assalamualaikum dik, nak ty..ur aunt ni Herlina Yahya, is she an english teacher yg prnh blaja di STF jb n then further study Tesl kat UK ke? N is she from Kg Raja Kelang...

Eva Molan said...

Assalamualaikum dik, nak ty..ur aunt ni Herlina Yahya, is she an english teacher yg prnh blaja di STF jb n then further study Tesl kat UK ke? N is she from Kg Raja Kelang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...