lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, May 9, 2011

mak senyum-senyum

hari ni mak senyum-senyum..


nak tau nape??


sebab anak dia dapat hadiah bai...


ahaks..


hehe..


ari ni ari isnin..


bese r kalau hari isnin mesti r ade perhimpunan yang sungguh lama sampai nak tercabut kaki.. over sangat ke perbandingan dia??


ops. I hope not bebeh..


ari ni aku dapat dua hadiah-one is for cs and the other one is for essay writing competion..


seriously aku tak tau pown aku menang..


sebab masa time beratur tu aku duduk belakang..


bese r bila dok belakang mesti r nak pot pet pot pet kan..


ahaks..


kantoi plak..


maafkan saya PK KOKO..ehehehe..


ambik hadiah depan mak..


perh mak bangga kot..


then...


tepat


pukul 2.40 petang..


loceng balik pown berbunyi..


yeah.. balik.. nak on9..


dari jauh.. taklah jauh mana pown kat pejabat sekolah je kot..


tak r sampai nz lg..


aku nampak mak aku pegang bunga..


what bunga??


yes.. flower...


masa aku nampak bunga tu aku hanya mampu cakap....


OMG..


dup dap..dup dap...


nak tau gak spe yang bg bunga tu..


jeng..jeng..jeng..


my dear dear sister from nz...ehehe..
specially for my dear mother in conjuction of Mothers day..



~jom kita skodeng bunga tu ekh~













p/s: amacam cantik tak bunga tu.. oleh kerana aku takde duit lagi..ai maklum r student so aku juz bg senyuman je r.. cukup tak agak-agak??



Monday, May 2, 2011

~kasut nike yang terbaru~



aarrrrhhhhh....

bencinyer...

aku da start tulis pada hari isnin yang lalu..

sampai hari ni masih tak dapat nak publish..

I'm too busy.. bzzzzzzzzzzzzzzz......

kesian blog aku yang da bersarang ni..

ish..ish...

sebenarnya..

aku nak citer something..

ce citer.. ce citer..(trend dak skrang, demam kak limah)

aku telah mendapat sebuah kasut nike..

hehe..

terima kasih buat my father..

hadiah for bufday..

memang penat sangat-sangat masa beli kasut tu..

terlalu banyak yang aku cube..

dengan harapan nak semua kasut yang ada kat kedai tu..

ahaha..

agak-agak boleh x ekh??

jom kita berkenalan ngan kasut-kasut aku yang lain..



ni kasut nike aku yang first, sebelum ni pkai adidas jew.. bought at al-ikhsan, langkawi.. cukup jauh ha?? hadiah upsr yer.. ehehe.. kasut ni da sampai india,indonesia and new zealand..





my second nike shoes, bought at al-ikhsan,alamanda.. masa tu harga kasut ni RM199.. masa tu ni patern baru so aku terus je mintak kat ayah aku...kasut ni da sampai Sarawak and new Zealand..


and finally my new nike baby.. ahaha.... ske sgt2.. dunno why.. but I love it so much..







agak-agak kasut aku yang ni sampai mne ekh??


p/s:amacam ok tak kasut aku?? warna MU bai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...