lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Tuesday, January 24, 2012

ME AT INTEL PRIZE GIVING CEREMONY

As we all know I am one of the PC Ku, Teman Ku winner.. ALhamdulilah.. please click here, If you are still blurry..
jadi pada hari yang indah lagi permai ini, aku nak cerita dekat korang semua macam mana perjalanan aku ke prize giving ceremony tu.. so let check it out..
pagi tu aku still pergi sekolah, semalam orang Intel hantar mesej kata pukul 2 petang, so still got time to go to school and study.. at 10a.m. my parents came to my school and fetch me, we rush to Mutiara Damansara. that was my first time to go to e@curve. in my mind I said "aku ingatkan ada the curve je, rupa-rupanya e@curve pun ada". perjalanan yang dahsyat with to many cars. erk, aku kan duduk dekat kampung, kampung mana ada banyak kereta. yang paling banyak pun lembu.bila sampai je dekat situ, baru pukul 1 tengahari, still got an hour more, so I decided to go makan-makan.. lapar wow, dari pada pagi tak makan lagi. time jalan-jalan dekat situ, I feel so awkward by wearing school uniform. lame, nampak sangat yang aku ni budak sekolah.. after eating and performing our prayer, we rushed to laudary bar.. masa nak tunggu event tu start, aku duduk dekat luar. aku perasan banyak mata yang memandang, aku yang perasan atau mereka benar-benar memandang. confius sekejap. biak pi la hang pa.
look its me and my belove mum at Laudary Bar, yeah belakang tu semua winners. I'm the one who wearing school uniform.. bangga siot..
luckily there were two people who I love the most, came and accompany me. they always support me no matter what. that's why I love them.. jeng..jeng..jeng... here they are..
MR Penyelia and MRS Principle.. haha.. my parents.. they always support me..love you both ketat-ketat. I'm pretty sure they were happy. ops, lupa nak bagi tau yang masa masuk je dalam bar ni, aku terperasan ada seorang mamat handsome and awek cun.. muka diorang looks very familiar.. nak tau siapa diorang tu???? jeng..jeng..jeng.. (this annoying sound again and again and again)

tadaa.. ini dia abang aidid marcello and kak azura zainal.. kak azura, I really adore you english speaking style..
selepas selesai mendengar serba sedikit daripada orang-orang kenamaan intel, so it is a time for prize giving.. I think my hormone secretes to many adrenaline..
yeah.. its me...
with the other winners..

smile bebeh smile.. posing maut sikit ekh..hehe.. love this picture so much..

me with emcee of the day..hahaha...
okie..till then.. I gues this is the end of the story.. bubye..

4 comments:

ashroff said...

akq gi situ hari ape?

cik tenggiling said...

akak pergi hari rabu..kenapa?

asap said...

ouh..sje je tnye..huhu

Ridzwan Mohamed said...

pergh cayalah! dgn baju sekolahnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...