lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, May 18, 2012

Hari Ibu, Hari Guru

Pada 16 Mei yang lalu, semua guru-guru di Malaysia and even seluruh dunia menyambut Hari Guru. Well, that day, officially aku tak dapat nak gi sebab tak sihat. For the first time tak pergi sembutan Hari Guru..sob..sob.. Well pagi tu, terjaga je dari tidur nampak mak dengan abah, sangat segak dan cantik memakai baju batik. sedondon ke? entahlah tak perasan la pulak. After send my mum and dad dekat kereta diorang. Mak abah naik kereta lain-lain sebab mak dengan abah mengajar di tempat yang berbeza. balik je diorang dari tempat kerja masing-masing menceritakan pengalaman masing-masing. sekolah abah den siap ada artis datang lagi. amboi untunglah kan. dah part yang paling best adalah pabila abah bawak balik macam-macam jenis makanan. tahu-tahu je aku tengah starving time tu. well, sebenarnya aku ketandusan idea untuk menulis malam-malam macam ni, ekh ni bukan malam la, ni pagi-pagi buta ye dak. kihkihkih.... so better I take my hands off from my keyboard.
Selamat Hari Ibu dan Selamat Hari Guru Buat Ibunda tercinta
apa yang aku melalut pun aku tak tau.

1 comment:

MawardiYunus said...

sayg ibu sayg cikgu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...