lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, May 25, 2012

INSTAGRAM! You Make Me Supper Hot

Senyum Itu Sedekah. Mulakan hari anda dengan SENYUM.
Cikgu: Siapa tahu apa itu instagram? 

Chromosome XX: Saya cikgu!! (dengan bongkak dan sombongnya dia berdiri)

Cikgu: So, could you tell me, what is actually instagram?

Chromosome XX: The new application for edit picture lovers. You can download it from BB World
Chromosome XXY: Nyah, mana ada application tu untuk pengguna blackberot. Itu hanya untuk pengguna Apple dan Android sahaja ok. Oren dengan thyroid pun takde k.

Chromosome XY: itu yang den tak pueh hati. buek penat eden yo gi boli buah epal yang mahal tu. Dah la dah kena gigit but still mahal. Tuptup, pengguna Android pun boleh dapat application ni.. Ini Tidak Adil, Tidak Adil bagiku (lagu Yuna).

Okie yang dekat atas ni merupakan serba-serbi mengenai INSTAGRAM. only those who are using I-phone and Android users only. Blackberry takde ekh. So Sorry. Anyway, for those who really to edit your picture coz nak change kan muka dari lawa ke lawa sangat this application is what you need. It is so easy and fast. Just take your photo and start editing. Easy right? Easy as an A,B,C. Kacang ma. Even baby can do it. So those yang tak pernah tengok apakah hasil yang akan terjadi kepada gambar setelah diedit, sila scroll ke bawah ye.
Time Is Running Out! So why wait. Scroll lah kebawah lagi.


Mentos For Those Whose Really Need Extra Glucose
Aku ada banyak lagi gambar but till then my eyes feel very sleepy. Me need some sleep. Okie Dokie bye.

p/s:life as a student plus with the extra work as 'BIBIK' really make me Enjoy. HAKTUIH.

1 comment:

ejulz said...

haha.. lawak gmbr tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...