lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, September 21, 2012

Happy Birthday Mum!

Pada hari isnin yang lalu, satu Malaysia telah cuti kerana menyambut hari kelahiran ibuku. Chewah, padahal satu Malaysia cuti sebab cuti Hari Malaysia di anjakkan ke hari isnin sebab Hari Malaysia jatuh pada hari ahad.

I love you mum.. U are the best mom ever... 

My mum at Queenstown.. The flowers are nice same like my mother

Me with birthday girl di Bandar Wellington.. It's winter and freezing cold but having a nice hot chocolate is the best.
Jadi pada hari isnin yang lalu bersamaan 17 September 2012, my mother a.k.a my teacher, my principal telah menyambut hari kelahirannya yang ke-54. Sorry mum, there was no birthday present cause we kinda short of money furthermore kami tak tahu nak beli apa. So, kami hanya celebrate makang-makang aje. Cukup la tu kan. I be the first one yang wish my mum. Yeay, aku menang.. (muka bangga ni)...

Mum, I love you so much.. Thank you sebab sudi menjaga anak mak yang degil, pemalas tapi sekarang sudah rajin ni sehingga membesar dengan jayanya sampai tak tahu macam mana nak keut balik ke bentuk normal..

2 comments:

Cikgu Vina said...

awak!sy dah follow..hehe =)

Hanis Syazana said...

Happy Birthday To Your Mum :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...