lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, February 23, 2012

Thank You RIDOMA!!!

lately ni cuaca tidak menentu, begitu juga dengan hatiku? why? aaarrrhhhh... dun ask why. if you wanna ask me, you can always do that at my formspring (which is I already forgot it password. lame). this evening, masa aku tengah duduk relax-relax berguling-guling macam tenggiling bergulung, suddenly I heard my IPOD TOUCH mengeluarkan bunyi (tanda notification facebook masuk),,, rupa-rupanya, I got message from RIDOMA: ayat dia menyatakan bahawa aku telah memenangi pertandingan tersebut.. Syukur Alhamdulilah. jika bulan lepas aku menang laptop, kali ini rezeki menyelebahi aku juga. aku telah mendapat buku novel islamik kanak-kanak. menarik kan? hurm.. SO here, I wanna say THANK YOU SO MUCH to RIDOMA kerana telah memilih saya sebagai pemenang.. A lot of thank you..


cerita akan diupdate dari semasa ke semasa

Friday, February 17, 2012

Addicted Dengan Burung

aku telah 'teraddicted' dengan burung!! ini semua salah siapa?? salah burung.. mesti korang blur. what kind of burung yang aku teraddicted ni? burung puyuh, burung gagak? jawapannya adalah burung tweet tweet yang berwarna biru muda yang comel loteh. jika dulu aku layan pagekebuk tapi sekarang ni aku layan burung tweet tweet.. jika anda ingin follow saya sila tekan disini screenshot my twitter
my follower yang tak ramai
apa sahaja gambar dalam twitter saya

p/s: jom pakat mai follow twitter @lebahjuling not hack dia.

My New Lappy..

yeah.. haritukan aku menang laptop.. kalau tak tahu atau still blur,click here. so mesti korang nak tengok laptop nyer kan.. jeng..jeng..jeng..


p/s: so gambor sikit.. malas nak upload..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...