lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Saturday, July 14, 2012

Hye, Nama Saya Irdina

Hye, nama saya Irdina. Saya sayang Kak Tenggiling Bergulung.. Kenapa saya sayang dia? Sebab Kak Tenggiling Bergulung ada satay rabbit.. ekh, okey la awak-awak semua, Kita dah mengantuk la..bubye.. Sayang u'olls.

Empangan Terip Picture By Firdaus Azman Photographer

inilah dia..wajah-wajah ceria pelajar 5 Azam
Suka sangat gambar ni.. dunno why..
Awek Cun.. KN,AMA,ETTY
Wah...wajah-wajah ceria.
Peace... Lihatlah dunia
Keadaan dalam tempat penapis air
Cak...Cak..Cak.. PEace..PEAce..Peace..
Panorama Empangan
Adengan membunuh diri tetapi dihalang oleh head boy
Bagus!! Bagus!! Mailah datang ke Empangan Trip.


Umar:Aku nak tekan ni'
Syauqi: Jangan Umar... JANGAN!!
Seriously, Aku tak tau mamat ni kenapa.
Beautiful girls, all over the world.
khusyuk, masing-masing mendengar taklimat daripada pekerja SAINS
Nama sekolah kami dekat t-shirt tu. Abang pakai spec tu woot-woot is our head boy
 
Orang lain dengar penerangan, aku plak sesuka hati je suruh Firdaus ambik gambar

                                   
Before we start the journey, bergambar itu perlu. so, everybody lets smile bebeh

Ceit, where's my picture. terlindung la pulak. haih, but we are concerntrate dengar penerangan ni. ssshh.. do not disturb please.
Smile-smile girls. Abang firdaus ambik gambar tu


Lawakan gambar yang diambil oleh Firdaus Azman ni. If korang berminat nak suruh Firdaus ni ambikkan gambar korang, just tweet me k.

Thursday, July 5, 2012

Kawan Biar Beribu, Berkasih Biar Satu

Friends Till Jannah. Hope Will Be Friend Together. 5 Azam TERBAIK!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...