lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, January 16, 2013

Header PERCUMA dari Rahmad Bha Pulak

Nama Blog: De Legend Of Gagento

Url Blog: http://tenggilingbergulung.blogspot.com/

Blog Content: Personal life plus dengan sharing the best product and cara-cara nak masak masakan yang sedap lagi menyelerakan dan tidak lupa juga lirik lagu pilihan

Warna tema: Biru Cair, merah jambu air dan hijau cair (semuanya colour pastel)

Hiasan lain: tak perlu kot..aku tak suka semak-semak ni

Saiz header: ni aku pun tak tau macam mane nak cakap. aku agak-agak jelah ekh, alamak nak check kat template tak boleh la pulak, so I just take 825px X 220px

2 comments:

Rahmad said...

keep in update..

header percuma ko akan disiapkan..

Rahmad said...

header blog awk dh siap dh..
link:
http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/01/projek-2013-header-blog-percuma-oleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...