lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, January 17, 2013

Tenggiling dan Atuk: Part 1

Jika aku nak pergi je kebun aku (ambil buah durian, rambutan, langsat, mangosteen, panjat pokok, jatuh pokok, jumpa kambing besar, kena kejar lembu sebab pakai cardigan warna merah, oh how heaven my orchard is).

Jika nak ke kebun, aku kena lalu kampung aku. Actually my kebun is situated behind my kampung. Bila lalu kampung aku je pasti aku akan teringat kisah zaman aku kecik-kecik sebab masa aku kecik-kecik aku duduk dengan grandparents aku. Walaupun aku duduk dengan atuk dan nenek aku tapi aku dah boleh membaca dan mengira since 5 tahun. Agaknya sebab tu atuk dan nenek aku sayang aku lebih. Hahaha. Perasan terlebih.  Tapi everyday my parents will phone me and everyweekand diorang mesti balik to see anak bongsu diorang yang time tu aku boleh dikategorikan sebab boyish. but now aku dah ayu. 'Perasan je'. muehehehehe.

Aku rasa entry kali ni sampai disini jelah dulu, sebab baru introduction kan, kata part 1... nantikan episode-episode yang lebih menarik dientry yang akan datang. Stay tuned...

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

Hai sya. done follow u. hehehe. Kaksu pun membesar di kampung atok nenek sebelah pak lang. masih segar memori bersama mereka :)

-KakSu-

afzalsukasuki said...

err hari ni kira sesi berkenalan ngan kebun ke hape?

Remy hazza said...

ok...part one..... patutler ...he3

madi torres said...

Cantik blog awak..
jgn lupe follow sy gak ye ^_^

http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...