lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Tuesday, January 22, 2013

The P.E.M.B.U.L.I

Today I wanna share with you this story. I had being bullied by my lovely cute cousin; IRDINA.

She is already one year-old. Oh yeah, dah pandai jalan, dah pandai membebel but still cannot be able to speak betul-betul. The only word she can speak is MAMA and AYAH. And she got a really-really big teeth. Ala-ala bugs bunny. Hahaha. Sorry dina, I love to kutuk you.
Mesti korang semua wonder apa yang budak kecik ni telah buat kat aku?
wow, banyak sangat. sekarang ni aku nak list.
1) gigit aku. huh, dia memang suka sangat gigit aku. Apa dosa kak cik dina?

2) suka makan-makanan aku. Weh, roti aku pun dia sebat jugak. You name it, she ate it.

3) suka tak puas hati dengan aku. Apa yang aku nak dia pun nak jugak. Haha, dina jealous la tu dengan aku.

setakat ni aku hanya mampu list tu je sebab aku dah lupa. haha..

And you know what dina is totally a fashion disaster.

1 comment:

Iha Zaliza said...

hahah, comel gila gambar yang last tu.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...