lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, February 15, 2013

Camera Samsung So Samseng

Masa kat New Zealand, I used my canon DSLR camera while my sister guna camera samsung. Well, selalunya kalau budak yang pakai DSLR ni dia akan belagak dengan budak yang pakai camera biasa. But not me. Sobab ekh, baru je nak belagak, akak aku dah tunjuk application yang ada dalam camera dia. Perh, canggih-canggih. 

So here are the apps that  I been saying for.........
Adakah aku yang comel atau pun rumah tu yang comel? Sila berikan penjelasan yang positif
This picture was taken at Auckland Airport. Tengah tunggu flight nak fly ke Malaysia. So this is my sister punyer kerja. Gambar ni gua takleh tahan. Siap ada pengantin lelaki ni
Inilah contoh tingkap rumah aku nanti
I look like a baby.. So, please call me baby... hahaha...
Gambar akak aku juga tidak ketinggalan.. Siap ada I love u lagi.. Dahsyat....

p/s: Tak lama lagi aku dapat anak sedara.


2 comments:

Hoshi Akemi said...

ohhhh..bestnya camera samsung ni.trasa nk satu la cam ni.keekeke ^^,

afzalsukasuki said...

ko nak bagitau yang ko pandai edit2 bagai kan?

bagitau je la..aku terima dengan hati terbukak ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...