lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, March 25, 2013

"GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI"

Wah bila tengok Edy melancong ke luar negara saya rasa jealous k. Jealous. Sekarang ni saya tengah dok simpan duit nak sambung belajar jadi kena la berjimat cermat. Dan sekarang ni Edy nak berikan follower dia yang bertuah fridge magnet. Wohhoo.. I am a big fan of fridge magnet. Suka sangat. Nak menang pun tak susah. Senang aje.

Step by step:
1)Kita kena la follow blog Edy.
2)www.danielzaidi.com

Ok Done.. Senang sangat kan..

Sekarang tunggu la sama ada saya menang mahupun tidak

7 comments:

Edy Zaidi said...

Tq kerana join giveaway ni...good luck then :)

Cik Zara said...

dtg dr ga sama http://blueyarns.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila datang dr GA yang sama. good luck ya (^__^)

Nora Karim said...

datang dari GA yang sama... good luck juga... :D

aiin baharom said...

gud luck
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

shida said...

salam kenal...
dtg dr segmen yang sama.. :)
~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...