lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Saturday, March 23, 2013

Malaysia's Next Top Lucky Blogger by Mak Dara

Fuyoo, Mak Dara adakan contest weyh.. Best ni.. Wajib join. Yelah, nak masuk Malaysia's Next Top Model tak boleh jadi masuk Malaysia's Next Top Lucky Blogger pun ok la kan.. Janji ada Malaysia's Next Top tu.

klik pada image untuk pergi ke laman Mak Dara.

Antara syarat-syarat yang harus anda patuhi ialah:
1) Wajib follow blog Mak Dara. Ok den sudah follow.. Anda bila lagi??
2) saya telah membuat entry seperti yang disuruh..
3) Saya dah masukkan banner (gambar yang kat atas tu)
4) Dan tudiaa betapa ramainya penaja segmen ini. Hebat aw..
5) 3 orang rakan yang saya tag ialah Doktor Gila, Shawn Razaleigh, dan Afzalsukasuki

p/s: adakah saya akan menang? Kita lihat dan tunggu ye.. Tapi harap-harap menang la ye..

7 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Fuyooo tenggiling pun join lah :P haha.. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..

www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...