lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, March 11, 2013

Segmen: Jom Tambahkan Follower


Sementara aku belum masuk U lagi, belum busy dengan assignment lagi. Aku nak anjurkan segmen yang mudah. Hanya lima minat sahaja. Tak pun tak sampai. Segmen ini bertujuan untuk memudahkan aku berblogwalking. Tetapi saya ingatkan disini, segmen ini tiada hadiah. Tunggu segmen yang kedua sebab dalam segmen yang kedua nanti, anda bakal dapat hadiah dari New Zealand ok. New Zeland. 

Syarat-syarat untuk join segmen ini:
1)Wajib follow blog ini.
2) Buat entry yang bertajuk "Jom Tambahkan Follower By Tenggiling
3) Letakkan banner diatas dan linkkan ke post ini
4) Dah tulis entry, post kan diruangkan komen dibawah.

Blog anda akan diriview dari saya.

Perkara sunat muakad yang boleh dilakukan ialah:
1) follow twitter saya @lebahjuling
2) follow instagram saya @tenggilingbergulung

Senang kan. Jadi apa tunggu lagi. Marilah join.

11 comments:

Adilah Asari said...

yaya join
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/jom-tambahkan-follower-by-tenggiling.html

Nurul ain said...

saya join sini :)
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-tambahkan-follower-by.html

Nao Mei said...

cik akak join dear


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/jom-tambahkan-follower-by-tenggiling.html

afzalsukasuki said...

adiah tu ko bagi kat aku je la, almaklumla aku ngan ko bukan shape2.kan bau2 bacang jugak :P

Fadzlun 'Aqilah said...

Join ^_^

http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/jom-tambahkan-follower-by-tenggiling.html

Nurul Sufiana said...

JOIN

http://doodlemerah92.blogspot.com/2013/03/keep-and-follow-tenggiling-bergulung.html

Cik Mira said...

Mira joined !

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-tambahkan-follower.html

Nur Afridayati said...

done follow, follow me back.TQSM

Nur Afridayati said...

done follow, follow me back

Syasya Fareha said...

done follow ! joined !
http://crushyymorryitto.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-tambahkan-follower-by.html

Nana Littlo said...

http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/2013/03/jom-tambahkan-follower-by-tenggiling.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...