lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, April 17, 2013

Free Shuttle At The Hospital

This would be the first time aku naik shuttle dekat HTJS. Ok, teruja weyh teruja plus dengan sikap jakun sikit. Usually, aku akan park kereta dekat tempat parking yang aku kira sangat jauh tu (memang jauh pun, ada la dalam 3 km), bila berjalan nak naik ke hospital tu rasa macam Houseman dekat HTJS. Amin.

Niat di hati, bila jadi houseman nanti, aku nak suruh abah aku hantar aku pergi kerja then mak aku hantar bekal aku. Dey, banyak cantik.

And so here it is. Kejakunan terserlah disitu. Siap ambil gambar lagi. Nasib baiklah time tu yang naik shuttle tu tak ramai.
 
InsyaALLAH yang tudung hitam tu bakal doktor in HTJS while yang putih tu confirm la cikgu.. See dekat belakang kitaorang tu siap dengan lambang smile dan lambang bulan sabit tu.
 
 
p/s: gambar ini diambil ketika nak menjaga najlah.

2 comments:

Kathy Rbain said...

sorg doktor...seorang cikgu..bestnyer..

afzalsukasuki said...

naik shuttle?ada rasa seronok macam pegi funfair tak kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...