lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, April 8, 2013

Get Well Soon Irdina

Irdina masuk wad. Poor little girl. Sakit-sakit pun tapi still garang jugak. Haish budak kecik sorang ni. Tangan dia kena balut and she really look like a robotcop. Dina telah dimasukkan ke Subang Jaya Medical Centre sebab terkena jangkitan kuman pada paru-paru. So, last saturday we rushed to SJMC. From Seremban to Subang Jaya. Lama la jugak coz hujan lebat wo. Really big thanks to Awek Garmin. Tak sesat weyh. On the way to Subang, I met with my cikgu. He was on the way to Cameron with his wife. 

SJMC really look like a hotel.Siap ada subway and many more. 
Subang Jaya Medical Centre ini adalah bawah group Sime Darby Healthcare. Aku rasa nak apply jadi doktor kat hospital ni boleh? haha.

Will be doctor at SJMC. InsyaALLAH. Anyway hospital ni ada dua bahagian. North and south. Yang kat belakang tu bahagian South. South dan north dihubungkan dengan jambatan atas tu.. Nampak tak?

Ni masa first day Dina masuk wad. Dua-dua belah tangan kena balut. Poor little girl. 

After a few days, she can hold the (I dunno la nama benda tu) dengan sendiri. And sorry, she looks so sexy. hahaha. 


Tadaa, she was playing with the syringe. As if baby doll tu pulak yang sakit. Doctor to be. Haha.

I also gave Dina a cute card with super duper a cute bear. 

1 comment:

Secret Of Shaila said...

sianya..semoga Dina cepat sembuh..amin..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...