lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Monday, April 1, 2013

Iklan Strepsils

Hidup sebagai pelajar lepasan SPM sungguh syok. Television is my second best-friend after my blog. *Sambil dok usap blog Tenggiling Bergulung. Tengok jelah TV, my parents won't scold me. Janji aku solat, baca quran, baca newspaper (supaya tak dok ketinggalan).  

Sedang aku menonton TV, sekali keluar pulak iklan strepsils yang teramatlah comel. Kuci Kuci. And after that all of my family cakap macam ni "Kuci Kuci".  So sweet, when my mother cough, my dad will said like this "Kuci Kuci". 

And here is the cute Kuci Kuci

4 comments:

laskar pelangi said...

lama benar tak ngadap tv. tak pernah tgk lagi iklan nih...mesti comel kan duk kuci kuci :D

Diari Si Froggie said...

haha.. bagus benda2 wajib selesaikan dulu :) sungguh lah iklan strepsil tu memang cute kelakar betul kahak yang ganggu anak tekak tu. Kuci3.. ha kan dah berjangkit. :)

Remy hazza said...

tak perasan lagi...nanti nak tgk lah....

D'Lafee said...

Done followed.. Do follow me back okay.. :)

http://delafeesencyclopedia.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...