lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Saturday, April 6, 2013

Kenduri Di Talang

Woi, lama betul aku tak post entry. Busy weyh busy. Banyak benda yang perlu diuruskan. Jadi di kesempatan yang aku ada ni haruslah digrab dan entry diupdate. Nanti bosan pulak blog aku bila tidak diupdate. Aku tau kat luar sana, dah ramai yang nak baca kan. So, disini aku update blog aku. Happy tak? Kalau happy tepuk tangan sikit. 

Well, last week we went back to mum hometown. TALANG. Dah lama tak menjejakkan kaki kat Talang. Last datang pun aku dah tak ingat. My mum punya aunty punya cucu kahwin. See, berapa banyak punya pun aku tak tau la. And you know, kawasan Kuala Pilah and Jelebu adalah kawasan dimana MASAK LOMAK CILI API ekh adalah sangat sodap. And of course it a must for me to go to kenduri as I love to eat. Pipi aku dah macam preggy mother ni. Damn.

SR family diwakili oleh: my mum (kak imah as the tok ketua), pak lang (jang ulan perwira negara), dan busu (the youngest the hottest).

The food is really really SEDAP. LIMA BINTANG k. 

Dah tengah hari..muka berminyak lepas kena buli dengan Irdina. Anda percaya atau pun tidak sebenarnya Irdina yang ambil gambar ni.

this is my sister and she really excited (mata bulat bila tengok makanan) lepas tu dok buli aku ambil gambar dia pulak.layan je.

ok, ini Abang SASER. Anyone nak ambil contact no dia? Can contact me la. Ahahaha.. Kawan sepembuli aku ni. legend dulu.

ni jelah kerja Irdina. makan jari dia yang tak basuh tu. oh noo.. full of germs.

2 comments:

Situs Top Info said...

kunjungan perdana gan..
salam kenal dan sukses terus...

Remy hazza said...

best nyer mkn kenduri.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...