lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, April 24, 2013

Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih

Hye adik-adik, abang-abang, kakak-kakak.

Wah, rindunya aku dekat baby aku sorang ni *merujuk blog aku ni.
Dua hari tiada internet dan Alhamdulilah aku masih lagi hidup. Muehehe, jadi cakap orang yang "aku boleh mati kalau takde internet" adalah tipu belaka. Next entry aku akan cerita kenapa aku takde internet. Targis kot.

Oleh kerana ada internet ni, aku pun kemain rajin nak join bloglist follower baby Pari Pari Putih. Yezza.

Syarat pertama telah aku penuhi. Well, aku kan seorang blogger yang comel jadi wajib la follow bloglist ni. Ye dak.
Secondly, aku telah follow blog kak pari. No 1625 k. Yang cute tu. Ahaks.
Yang ketiga, telah dipenuhi dan yang keempat, haruslah ada gambar kak pari yang comel ye dak.
 
Da tadaa...Siap...Yezza...

5 comments:

paripariputih said...

alo lo lo kemain hang na.. puji aku melangit aku pun dah follow blog ko ni.. yg anggun mcm kak ton, hahahha. pinjam lebah kat tepi tu boleh?? ekekekeke ^_^ anywah thanks join segmen ppp ni, mohon rajin2 terjah untuk sebarang updates ok :)

Nor Sharul Atikah Nor Azlan said...

dtg melawat n follow sini :)

Nadiah Ashikin said...

saya pon.. haha. :P

MawardiYunus said...

hahah sama2lah kita meriahkannya

ohsemtv terkini said...

ohsemtv: datang singgah & melawat tuan umah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...