lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Tuesday, May 14, 2013

Manisnya Senyuman Mu

Tadi masa aku dalam kereta on the way beli barang asrama. Chewah, kelas I'olls beli barang asrama u'olls suddenly I bump into this song. Manisnya Senyuman Mu. Lagu ini dulu pernah dipopularkan oleh kumpulan Elite but now they changed the song into english song which is more catchy and more nice but when I sing lagi sodap. Hujan terus. Kahkahkah.

Ku rasa...satu dunia sudah mengerti perasaan ku ini
Mengapa oh! mengapa takkan kau sedar ku mendampa
Ataupun...dikau sengaja diam berpura memendam rahsia
Segeralah oh! segera ku tahu kau hanya bermain masa
Semakin sering kita bertemu
Semakin terpaut rasa cintaku
Hari demi hari ku tetap menanti
Namun mula mula langkah pertama
Mata bertentang mata adakah kau terasa
Cinta kian memekar dihati kita
Kau istimewa paling utama yang satu
Betapa manisnya senyumanmu
Debaran penuh makna kelu tidak terkata

Sering kali terjadi bila kau disisi
Namun yang pasti membuat ku jatuh hati
Oh! manisnya,manisnya senyumanmu
Pabila aku terdengar
Lagu cinta ku terkenang kepada mu
Aku merindu oh! merindu
Senyumanmu yang menawan kalbu
Semakin sering kita bertemu
Semakin terpaut hatiku padamu
Jika kau pun juga rasa yang ku rasa
Apa yang kau pinta katakan saja


 p/s: senyum tak perlu kata apa-apa.

3 comments:

zulhilmi tempoyak said...

thanks...

dah blushing ni.. ;p

Kathy Rbain said...

best lagu ni kan sis?

Khairul Zamri said...

sedap jugak lagu nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...