lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Wednesday, June 19, 2013

Rossa Dance KMKN

Semasa minggu silaturahim (MSR), yang telah berlalu empat minggu yang lalu kami pelajar Fist UniKL telah diperkenalkan dengan Rossa Dance. Bila mengantuk time kelas, Abang Long akan cakap dengan cikgu supaya buat Rossa Dance. Memang seronok dan aku kira ini adalah antara memori terindah aku di KMKN.

Nak tengok macam mana Rossa Dance tu, sila enjoy video dibawah yang dibuat khas oleh pelajar Fist UniKl (engineering).

 
 
Kepada mak cik-mak cik yang selalu buat poco-poco tu, apa kata tukar sedikit steps kepada Rossa Dance ni.
 
 
p/s: Bakal menjadi orang Sabah bah.

3 comments:

Mysara Ab Rahman said...

1st time plak kte dgr..byasenyer poco2 xpn chicken dance..heee

afzalsukasuki said...

haah la macam poco2.kalau diikut skali gerak badan atau gerak tangan pasti lebih menggiurkan ekekek

Anonymous said...

sttj punye tarian lagi best arr ! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...