lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, December 27, 2013

Dalila's Wedding Reception

Dalila adalah nama wife abang aku. So senang cerita, ini story masa majlis menyambut tetamu dekat belah perempuan and it was held at Dewan kek Ampang Tinggi. Yo, kek Nismilan pun ado Ampang, tinggi laie lak tu. Apo ko ingat kek Kolumpo yo ado Ampang.

During this wedding reception, the pengantins were wearing Maroon Songket while the rombongan belah my family were wearing purple. Cetusan warna idea adalah totally from my me. Sebab aku ingat aku dapat pergi wedding ni, so I thought of wearing purple, macam cantik je but then totally changed our planned aku tak dapat pergi. Yeay, tepuk tangan kuat-kuat. Disebabkan aku tak dapat pergi, so little bit save money for my parents tak payah beli baju untuk aku.

Nah, malas jugak aku nak type entry panjang-panjang ni, takde mood kau tau.
from left: my aunty rohaya, my mother, yang diri tu my dad and last but not least my uncle. ni adik-beradik mak aku. 
yang tengah-tengah tu, Irdina, si budak kecik yang mengespoil the day. She keep on crying all day long. Dah lapar baru senyap. Good job Irdina. 
bila aku tengok gambar ni aku speechless, my cousin, hakim (the one that wearing blue baju melayu) sila berikan focus sepenuhnya kepada beliau, dia pakai pink ribbon.. OMGEEEE....
this would be the highlight of the day.. gambar tiada kualiti. BLUR..
bila ada pengantin baru, jangan dilupakan pengantin yang lama. Mak, abah I missed you guys so much. T_T

okay... hurm..hurm..hurm.. apa nak cerita lagi ni? I dah kekeringan idea. To be continue........

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...