lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, January 24, 2014

Abang's Wedding

Cerita dah basi. Cerita tahun lalu, namun akibat ketandusan idea tapi still nak update blog. Ayat bajet macam retis je. Memandangkan dalam search engine aku ramai yang dok cari "wedding tentera", jadikan aku tambahkan lagi about army wedding. But this time not army but navy wedding. You can scroll down my blog to read about army wedding. Dah berabad berzaman jadi aku pun malas nak link kan kesini. 


Aku rasa cukuplah kot gambar letak tiga keping je. Cerita dah basi so gambar pun dah basi... See you guys in next wedding this coming august....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...