lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, March 14, 2014

Blood Test

HEMATOPHOBIA!! Well I'm one of it. Tak kira la sama ada darah itu milik aku mahupun milik orang lain, asalkan namanya darah dan ia berwarna merah,I can makes my heart pumps twice than usual.  I will used this excuse to convience my father that I don't want to be a dcotor. Sorry abah. This would be my second time experience buat blood test ni. First time, I don't feel the nervouseness because yang buat tu professional but this time, totally out of range. Sebab yang buat tu adalah my lab mate. Not professional at all. Cara dia pujuk supaya aku buat blood test tu sangat 'peliks'. First she apply the alcohol on my finger, sambil bercerita tentang apa benda entah. I totally can't focus what she is saying because only these words keep playing inside my mind "am I going to be safe?". Without any notice or even warning, she just pop out my finger. Two times okay. Because the first time, the blood doesn't comes out. Sebenarnya tak sakit pun cuma tercuak overdose je pun. Muka pucat tak payah cakap la.
Basically we need those things to make the blood test. Tetapi cara ni sangatlah biased and not that professional la. Dan terbukti saya mempunyai darah A+. Pandai jugak darah aku ni.

p/s: another 7 weeks to go as Foundation student.

1 comment:

Maria Firdz said...

Sama jnis darah kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...