lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Tuesday, May 20, 2014

Jauh Perjalanan Luas Pemandangan

Jauh Perjalanan Luas Pemandangan and we will discover that the environment and atmosphere is not the same. This will teach us the real mean of thankful.

This picture was taken at ODEC. The day before my birthday, we actually had a small picnic. Tak mandi pantai pun. Cuma makan-makan, bergossip. Awww, gossip is a must when girls get together.
One of the view yang ramai sangat nak lihat but as for me dalam fikiran "bila nak sampai ni, can't wait to see my parents". Gambar iini diambil semasa dalam flight on the way back to KLIA from KKIA. 2 hours 30 min journey ku dipenuhi dengan aktiviti mangqada tidur.
This is one of the picture that I like the most. Fefelling macam expert photographer ambil gambar. This picture was taken on the first day of my mid-term exam. About half an-hour after subuh. Can't remember the exact time but I was really facsinating. Terpukau mata ku melihat keindahan ciptaanMU YA ALLAH.
This picture was taken at Babagon Dam. Babagon Dam ni terletak di Penampang. Aku pergi sini pun disebabkan oleh field trip untuk final sem. Ini merupakan empangan kedua yang pernah aku lawati. Yang pertama ialah empangan Terip which is just situated 5km from my house. Dokek amek.
This is KARAMBUNAI. For those peminat novel "Hlovate mesti korang tau Karambunai kan. 
So this is it. 
Last but not least, PADDY FIELD. Dari dulu sampai sekarang aku sangat sangat sangat suka dengan sawah padi. Sejuk je mata memandang kehijauan sawah padi. Best jugak kalau buat photoshoot dekat situ kan.

2 comments:

luqman zakaria said...

cantek gambar2 :)heehe

Syaifuddin Alias said...

wahhh coantik pemaoandangan ..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...