lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Friday, June 13, 2014

Banana Milk

Banana Milk and Korea are two similar things. If you go to Korea but you didn't drink the banana milk that would be a big lost. Mula-mula aku pun tak tau but then my cousin who studied there last year promote it to me. Pergi je terus excited nak beli apatah lagi bila tengok botol susu tu kind of unique. Terasa fefeeling berlakon dalam drama Korea pulak bila minum tu. (ok stop berangan. Berangan adalah punca dimana jerawat akan naik tanpa ada belas kasihan. tapi certain orang jerawat naik sebab lain. It depends on the person). Done melalut about acne now we back to our main topic BANANA MILK!!!! Bila aku nak beli banana milk ni hambek kau sentap kot beribu-ribu. Terketar-ketar tangan bila bayar. (this is so hyperbola).
(Ihsan encik google)

 
Harus tempek gambar! haha. Muka entah apa-apa dan oh thanks mak for lead me your lipstick. Pekat gilos lipstick ni, budak nerd macam aku ni first time nampak lipstick memang jakun sikit. tu yang dok tonyoh-tonyoh last-last dah jadi macam mak jemah. I prefer natural colour compared to this wild fierce colour. Oh, itu la milk yang aku cakapkan itu, but I choose strawberry, dah tudung merah, baju merah, lipstick merah dan seharusnya air pun ku pilih merah.
Before flying back off. Aku sempat lagi singgah kedai runcit and buy a box of 6 this banana milk. Yelah kot-kot tetibe rindu dekat banana milk karang jenuh pulak nak fly back to KOREA. This box of 6 cost only 14,000 won. But you can't carry in hand luggage, you have to put in the cargo. So anak-anak dalam flight tak boleh curi-curi minum ye. Owh, apart from banana milk, they also have strawberry and milk biasa.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...