lebah juling??


kawan-kawanku yang amat kusayangi..

Thursday, January 15, 2015

The New Year; 2015!!


Pejam celik! Pejam Celik! Bangun tido! Tido BAngun! Assignment, field trip, lab, exam! Kita sudah melangkah ke tahun baru. Yes, I know dah lewat 15 hari and kiranya cerita ni dah basi but who cares it’s my blog so suka hati aku la nak post apa pun. Yesterday was my last paper of first degree final examination. Yes, me the old Tenggiling Bergulung yang dahulunya berbaju sekolah kini melangkah ke menara gading. Alhamdulilah, how’s time flies so fast. And Alhamdulilah, all my sibling except me sudah berkahwin *bajet macam adik-beradik aku ramai sangat je, padahal dua je pun.

Entry ditulis dengan  mutu penuh keunggulan sebaik sahaja menjejakkan kaki di Malaya.



Sekian nantikan cerita-cerita basi lagi tak sensasi yang bakal dipost. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...